Volgeboekt

IBIZA RETREAT
Twee keer per dag kun je deelnemen aan inspirerende yogasessies. Daarnaast is er de mogelijkheid om heerlijke massages en/of uitstapjes in te plannen om optimaal te genieten van jouw week.

Datum: 14-9 t/m 20-9-2019
Locatie: Ibiza
Docent: Martine van Zon

FLOW: ’s Ochtends zal er een intensievere practice gegeven worden, gebaseerd op de Jivamukti vinyasa flow. Jivamukti yoga wordt gezien als ‘yoga, the whole package’, en is inspirerend, hip, verwarmend en vervullend. We gaan dit retreat opbouwen rondom de chakra’s. 

LET GO: Aan het einde van de dag is er een zachtere Yin yoga sequence waar je je aan kunt overgeven. 

RELOAD: Deze heerlijke combinatie van yang en yin practices zullen je fysiek, mentaal en emotioneel laten genieten, voeden en ontspannen. Maar wat dacht je van de zon, de energie van Ibiza en een heerlijke massage?

Het is aan jou of je aan alle lessen meedoet. Voel je welkom en vrij tegelijkertijd om te doen wat bij je past. Bewust bezig zijn met body en mind, maar ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft! De villa waarin we verblijven is uitgerust met een mooi zwembad en een heerlijke tuin midden in de natuur! Yoga, meditatie en lekker (gezond) eten komen iedere dag terug en de rest is aan jou.

Voor wie?
Deze retreat is voor iedereen die wil komen genieten.
Zowel beginnende als meer ervaren yogi’s en yogini’s zijn welkom. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. Indien je nog geen ervaring hebt met yoga dan ben je zeer zeker welkom. Martine zal tussen de lessen door alle tijd nemen om de basis met je door te nemen. 

Kosten
€ 1.395,–

 

RETREATS 2021

Hou de site en Instagram in de gaten voor nieuws!

  • Aanmelden voor yoga

    Of eerst wat vragen? Vul dan dit formulier in.
  • Klik hieronder om het formulier te verzenden.
    Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Scroll naar top