LANG YOGA WEEKEND – NIEUWE DATUM IVM COVID 

In april waren we volgeboekt, er zijn nu slechts een paar plekjes vrijgekomen vanwege het verplaatsen van het weekend naar september. 
Yang Yoga (Vinyasa Jivamukti), Yin Yoga & workshops Science of Self

Datum: 9 – 12 september 2021
Locatie: Land of Now

Docent: Martine van Zon                                            

Donderdagavond aankomen, zondagavond terug, een andere omgeving, een inspirerend programma, en heerlijk en gezond eten dat voor je klaar staat. Het kan je het idee geven dat je er helemaal tussenuit bent geweest.

 Ideaal als je zin hebt in een lang weekend yoga, ontspanning, de dingen met wat meer aandacht doen, wilt opladen. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om mee te gaan, en iedereen is welkom. Ook qua yoga ervaring, of je begint met yoga, verdieping wilt in je practice, of yogadocent bent die inspiratie zoekt, je gaat een heerlijk weekend tegemoet. Met een  programma wat je van voor tot achter mag volgen, maar niets is verplicht.

In het kort

 • Dagelijks yogalessen, ademhaling, meditatie en workshops door een ervaren yogadocent
 • Op een prachtige locatie omgeven door natuur
 • Individueel verblijf op een kamer met badkamer (wel zo fijn in deze tijd)
 • Buitensauna
 • Gezonde maaltijden met liefde gemaakt
 • Quality time voor jou! Zodat je opgeladen weer naar huis gaat.

De locatie

We zullen verblijven op de prachtige locatie The Land of Now in Sidderburen. Ruimte voor essentie, een stilteplek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal: een plek dieYoga leeft. Een plek waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.  Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle yogazaal (ca. 110 m2 met een bamboevloer. Er is dus genoeg ruimte om op afstand van elkaar te zijn op de mat. Verder zijn er genoeg plekjes in het huis om je terug te trekken met een boek of om juist te verbinden met anderen. Zoals de intieme serre met uitzicht op de vijver. En ook in de tuin zijn er genoeg plekjes om fijn te zitten. Kijk vooral ook op hun website naar de locatie, de kamers en de omgeving.

Kosten

De kosten zijn inclusief 3 overnachtingen, alle maaltijden, onbeperkt koffie en thee, versnaperingen, alle lessen, workshops en materialen.

Boekingen voor 8 juni 2021:      € 550,-

Boekingen na 8 juni 2021    :      € 650,-

Klik hier voor de volledige beschrijving met het programma.

RETREATS 2021

Hou de site en Instagram in de gaten voor nieuws!

 • Aanmelden voor Lang Yoga Weekend

  Of eerst wat vragen? Vul dan dit formulier in.
 • Klik hieronder om het formulier te verzenden.
  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Scroll naar top